Panik!!!

07/14 - Jag var taggad till P&J på torsdagen och lite nervös ofc. På kvällen lastade vi Herbie och körde till höör. Kom dit kl 6 då det började kl 5 tror jag med ponny. Det var sjukt många ponnysar som hade blivit anmälda så det tog längre tid än väntat.
Men Herbie stog så bra i släpet/lastbilen. Medans jag och mamma kollade på när några ponnys hoppade och vissa vart riktigt duktiga och vissa borde börja om eller sluta rida när man klipper till hästen på baken då det är förbjudet att göra ett rundslag på tävling... MEN resten var duktiga! 
 
Vi står och tittar och hör att någon av funktionärerna säger DET ÄR EN OROLIG HÄST i en LASTBIL!!!!
och med vårt regnummer! PANIK det är Herbie, jag springer till lastbilen men ser ingen "lastbil som rör sig när hästen rör på sig" öppnar dörren och ser en glad häst som var väldigt svettig :/  Hmm vad har han gjort ?? eller vad har hänt ? 
 
Snabbt på med tränset och ut med honom så han fick luft och lungna sig. Jag säger till mamma att jag hoppar upp på honom för det var ändå snart dax att rida fram, så på med sadlen och Herbie var jättelung och som vanligt inget fel. 
 
Jag skrittar upp till banan och börjar skritta fram och kollade av om han lyssnade och det gjorde han som vanligt. Han var liter uppjagad av ett par unghästar som var mer vilda en tama och ryttarna hade inte koll på vad dem hade sig själva eller hästarna.
 
Jag kommer ner till framhoppningen och tycker han känns så bra eller super bra! och tar några hinder och fint avstånd och fart. Jag blir in kallad till själva tävlings banan och vi fick vara 3 st inne på banan samtidigt. 
 
Min tur till att starta och det går riktigt bra det var långa vägar och väldigt läskiga hinder som såg ut som en zebra och ett såg ut som ett tåg stopp!! men det flög vi över.
 
Ut från tävlingsbanan och skritta honom och han ställer sig och bajsar!! och detta är väldigt ovanligt då han ALDRIG bajsar på banan!! in till nästa runda och vi får ett stopp då vi kom helt fel. Kommer ut från banan och han bajsar ännu mer och då skrittar vi tillbaka till lastbilen och då ser vi han har inte bajsat i lastbilen och det gör han alltid! 
 
MIN häst gick med KOLIK på tävlingsbanan och presterade två super rundor! och han mår jättebra nu!! <3
 
07/19 - Idag tränade vi på konditionen som vi även gjorde i förrgår och igår red vi lösgörande, men vad jag har gjort idag är absolut INGET mer än att jag var i stallet och red och även där hade mormor redan gjort klart allt så det var bara att rida TACK mormor!<3 sen köde jag hem och låg och kollade på awkward :) tills nu när jag började skriva. 
 
Jag har även tänkt att jag ska skriva ut alla mina kapitel från min bok jag skrev i höstas i skolan där jag berättar allt om mig och familjen!
 
kram vi ses <3