Stockholm

Jag var i stockholm som ni antagligen vet haha. Jag har inte hunnit att blogga då jag har bara inte orkat #lat men jag har även haft fullt upp med att packa ut sen även har jag varit med min bästie <3 men nu säger jag så här!
 
torsdagen när jag kom till stockholm så började det med att vi lastade ut fyrsten och kollad box till honom. Sen vidare och fixa hö medans mamma hämtade sin nya lilla eldrivna sparkcyckel. Senare så skulle mamma rida så precis innan det gick vi in i det gamla ridhuset på strömsholm som vart helt fantastiskt och sedan vidare och kolla lite på när några red, de red som krattor. Jag förstå att om man försöker backa hästen och det är en vägg bakom så kan inte hästen backa men OK! sen insåg jag också att man longerar jävligt mycket, jag skojar inte om man rider 2 dagar och longerar 4:a. Senare vart det  mamma tur att få rida i ett mega ridhus som vart helt sjukt stort. Efter det så fixade vi fyrsten och gick ner till bussen och käkade mina hemgjorda piroger, sen i säng.
 
Fredag börjar med att jag hade mitt arlam som ringde helt fel tid så mamma och jag gick upp kl kvart över fem i stället för kvart över sex. Mamma går till Fyrsten och ger mat till honom, medan jag fixade frukost. Så lite nutella mackor och pucko sedan lite kläder på och ut i regnet. Upp och kolla till Fyrsten och sen ut med två extremt trevliga tjejer. När vi red (jag lånade Fyrsten av mamma för han behövde röra på sig då han stod i box) så de här tjejerna tog mig ut på galoppbanan och förbi strömsholms slott. Det vart jätte trevligt och kul, sen när vi kom tillbaka så gick jag och mamma och käkade en bakad potatis med någon kycklingröra och efter det så skulle mamma rida igen och det gick bra sen efter vi hade fixat klart i stallet så gick vi ner til gula hästen och åt en hamburgare och även under dagen så gick vi till sadelmarkeriet och jag hittade ett par nya sporr remmar i exakt samma färg som mina stövlar :) efter den dagen så gick vi och la oss.
 
Lördag börjar med en lung morgon och mamma går och fixa frukost till Fyrsten och även går hon och duchar, medan mamma är borta så passade jag på att sova lite extra och även lyssna på lite musik. Efter att jag hade vaknat fixade jag till lite frukost, även då kom mamma tillbaka och fixade kaffe. När vi hade ätit gick vi upp till stallet och kollade till Fyrsten och även jag tog ut honom och ryktade honom, sen kom en tjej som flätade Fyrsten åt mig och mamma och han blev riktigt stilig och jag flätade svansen och fixade putsningen på alla saker. Sen åkte vi till tävling en timme ovanför strömsholm. Det var ett litet ställe och med mycket  lera och regn. Upp och anmäla mamma till hennes paraklass och sedan ner och kolla på några stycken sen ut och fixa häst åt mamma. Upp med mamma och in kolla på henne. Hon fick dock en miss i ökade traven då Fyrsten snubblade till och fattade gallop men ändå 66% men dåliga porcent och bedömning!!! då en som rider sin häst bakom lod och daskar till den med sitt spö riktigt hårt så man hör det!!! får också 66 är sjukt!! men men mamma kom tvåa i sin grad. Sen bestämde jag och mamma oss för att sova en natt till och vi fick då en inbjudan av Elisabeth (Elisabeth är sandras mamma som hjälper sandra på hennes tävlingar som åxo är handikapad) att vi fick sova hos dem och jag kan bara säga att det vart riktigt trevligt och så snällt av dem att bjuda på jätte god mat och en trevlig kväll.
 
Söndag vaknar helt utvilad och glad. Upp och på med kläder sen ut och upp till huset för att låna toa och sitta och prata med lite frukost till. sedan ut och fixa all last och in med fyrsten säga hejdå till alla och sedan kör vi hem!!! där sitter vi och fint väder och jag sitter och sover så kul för mamma...sen efter 6 timmar är man hemma och lastar ut en häst som ville till sina tjejer,äta och rulla sig. Vi (jag & mamma) går och sätter oss hos mormor &morfar och pratar om resan.
 
Det var en riktigt bra upplevelse och väldigt roligt men mycket slit.